Wij gebruiken cookies om uw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website gaat u akkoord met de plaatsing van cookies zoals omschreven in onze privacy policy. Instellingen

Slimpressions Founders award 2021

Slimpressions Founders award 2021 uitgereikt aan Carina van Overveld

Het Amerikaanse Slimpressions reikte haar Founders Award dit jaar uit aan Carina van Overveld van WLS Products.

Slimpressions looft prijs uit voor inspiratie, passie en kracht

De Slimpressions Founders Award is enkele jaren geleden in het leven geroepen om degenen te eren die anderen inspireren. Met de onderscheiding eert Slimpressions de bedenker van het merk en haar nalatenschap.
Deze unieke award is alleen geschikt voor een waardige ontvanger die over hetzelfde uithoudingsvermogen en dezelfde kracht en passie beschikt als de oprichter van Slimpressions.

Oprichter Slimpressions bezat veel wijsheid

Dawn Hurlebaus, CEO van Slimpressions: “De mede-oprichter van Slimpressions inspireerde me vanaf het moment dat ik haar ontmoette en moedigde me dagelijks aan tijdens mijn eigen afslanktraject. Ik heb haar vaak verteld dat ze de gave van wijsheid bezat, ze wist altijd precies wat ze op de juiste momenten moest zeggen.

Carina geeft zoveel van zichzelf aan anderen

Carina geeft zoveel van zichzelf aan anderen. Van de liefde die ze met iedereen deelt, kan een wereldbevolking leven. Ze is slim, zorgzaam, motiverend, inspirerend, toegewijd en krachtig. Ze ziet in anderen wat ze zelf niet kunnen zien.

Carina, blijf lachen en laat jezelf aan de hele wereld zien. Bedankt voor het introduceren van Slimpressions bij het publiek van WLS Products in Nederland en Duitsland. Dank voor je onvermoeibare inspanningen om onze producten in Europa te lanceren."

Er werd een video gemaakt van deze emotionele uitreiking: