€10,- Pinksterkorting op alles! Kortingscode FDPF22

Minimum bestelwaarde vanaf €79,-. Actie duurt nog counter.

De actie is inmiddels helaas verlopen.

€10 korting met code LOVEWLS23

Geldig vanaf €89 - De korting geldt niet op Adozan & pakketten

De korting is verlopen

Vrolijk Pasen! - €10 korting met kortingscode OPE2023

Op het hele assortiment - Minimaal bestelbedrag €89 - Nog counter geldig

€11,11 Singles Day korting alléén vandaag! Kortingscode: SINGLE23

Bij een bestelling vanaf € 89   -   De kortingscode loopt nogt:  counter

BLACK FRIDAY KORTING  van €5 tot €20 korting!

€5 23BF5 vanaf €60  -  €10 23BF10 vanaf €89   -  €20  23BF20 vanaf €160 

Helaas is deze actie afgelopen.

€5 Spookachtige HALLOWEEN Korting vanaf €59

CODE: SPOOKY  - Deze korting is nog counter geldig

Mei: Calcium maand!

10% korting op calcium producten

Hoera! Melanie is jarig - Deze hele week 15% korting op alles van het WLS-merk

De korting is al in de prijzen verwerkt. Voordeelpakketten zijn uitgesloten van de actie.

De Koning is jarig....en dat vieren wij!

20% korting op alle producten van ons WLS-merk - Nog counter geldig 

€10,- Pinksterkorting op alles! Kortingscode FDP2023

Minimum bestelwaarde vanaf €89  - deze actie is geldig tot en met maandag 29 mei 23.59u

Over WLS Products

Onze motto's:

Love your body

WLS helpt je om goed voor je lijf te zorgen. Daarbij zijn we niet anti, maar pro. Pro-Proteïnen om precies te zijn. Want die helpen je om een gezond voedingspatroon te behouden én in vorm te blijven.

Wat ons betreft heeft een gezond voedingspatroon niets te maken met afzien, wij maken een gezonde levensstijl lekker en leuk. Alleen zo houd je het vol en blijf je van je lichaam houden.

Love your body, your body loves WLS.

The gift of health

Een gezond lichaam heeft een gezonde geest. WLS helpt je gezond te bijven met kwalitatief hoogwaardige supplementen. Precies wat je nodig hebt, in de dosering waar jouw lichaam om vraagt.

Jouw dagelijkse portie puur natuur waardoor lichaam en geest in balans blijven.

The gift of health, given by WLS

Over WLS Products

WLS Products is een klein bedrijf dat zich toelegt op de levering van supplementen en producten voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft . Ons assortiment is zeer veelzijdig: we bieden proteïnen aan om een gezond voedingspatroon te behouden én in vorm te blijven, maar ook de beste supplementen die garant staan voor een fit gevoel en behoud van een goede weerstand en conditie.

Na vermageringsoperatie
Een bijzondere klantengroep van WLS Products zijn de mensen die een vermageringsoperatie ondergaan hebben en daardoor  levenslang dienen te  letten op de juiste inname van eiwitten, calcium en eventueel andere supplementen. Gezondheid mag best iets kosten, maar de prijs is wel degelijk van belang als hoge doseringen per dag nodig zijn. Daarom vinden wij de inhoud van onze potten belangrijker dan het uiterlijk en het label.

Goed opneembaar
WLS is er voor iedereen die op zoek is naar een goed opneembaar product tegen een scherpe prijs. Dus ook mensen die door ziekte, leeftijd, een operatie, malabsorptie, intensief sporten of anderszins voedingstekorten krijgen, kunnen bij ons terecht.

Veilig, gezond en blijvend voedingspatroon met het Proteïnedieet
Ook voor en veilig en gezond voedingspatroon door middel van het beproefde Proteïnedieet kan men bij WLS terecht. We hebben een zeer uitgebreid assortiment omdat variatie tijdens het volgen van een dieet enorm belangrijk is. En ook voor de ‘follow up’ heeft WLS een groot aanbod aan snacks, koekjes en repen, zodat een gezond voedingspatroon behouden een peulenschil is.
Ik gebruik zelf regelmatig de producten van het eiwitdieet, om ‘bij te sturen’ nadat mijn voedingspatroon in het slop is beland. Nu heb ik al jaren een stabiel voedingspatroon en ik ben stukken fitter en energieker.

Ervaringsdeskundige kent de valkuilen
 Juist omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben, kan ik mensen beter begrijpen en van advies dienen. Maar ik herken ook de valkuilen en de problemen waar mensen tegenaan kunnen lopen. Ik weet echter hoe fijn het is om een fit en gezond lichaam te hebben en hoop dan ook dat ik je kan helpen om hetzelfde te bereiken.

Ik wil echter benadrukken dat ik geen medicus ben. Ik geef dan ook geen medische adviezen en zal daarom ook altijd verwijzen naar de behandelend arts. Wel heb ik het geluk dat ik met mijn vragen (of die van mijn klanten) terecht kan bij een aantal vooraanstaande medici, zoals obesitas chirurgen, een bariatrisch verpleegkundige, dietistes en een endocrinoloog.
 

Melanie Wouters, directeur en lotgenoot