€10,- Pinksterkorting op alles! Kortingscode FDPF22

Minimum bestelwaarde vanaf €79,-. Actie duurt nog counter.

De actie is inmiddels helaas verlopen.

€11,11 Singles Day korting alléén vandaag! Kortingscode: SINGLE22

Bij een bestelling vanaf € 89   -   De kortingscode loopt nogt:  counter

Helaas is deze actie afgelopen

€10 Korting vanaf €89: 22BF10  -  €20 Korting vanaf €160: 22BF20

BLACK FRIDAY loopt nog counter

Helaas is deze actie afgelopen.

€10 korting met code LOVEWLS23

Geldig vanaf €89 - De korting geldt niet op Adozan & pakketten

De korting is verlopen

Hoera! Melanie is jarig - Deze hele week 15% korting op alles van het WLS-merk

De korting is al in de prijzen verwerkt. Voordeelpakketten zijn uitgesloten van de actie.

Vijf tips om snel je lockdown-kilo’s kwijt te raken

Iedereen kent het begrip: Corona-kilo’s of Lockdown-kilo’s! Wij hebben er zelf ook last van! Al dat binnen zitten en alle stress hebben er voor gezorgd dat we het extra vaak gezellig hebben gemaakt thuis, mét de nodige hapjes en drankjes natuurlijk.

Ineens is het zomer en mogen we weer vaker naar het terras of er op uit. Nu is het tijd om dat extra gewicht weer kwijt te raken. We hebben binnen ons team aardig wat ervaring met afvallen. Dit zijn onze top tips die ons door de jaren heen het beste geholpen hebben:

 1. Begin elke dag met beweging
  Het kost soms wat moeite om jezelf extra vroeg uit bed te slepen, maar doe het toch! Sta een uurtje eerder op en maak een stevige wandeling, of ga een rondje hardlopen of fietsen. Als je je dag goed begonnen bent met frisse lucht en beweging, is het veel gemakkelijker om de rest van je dag óók goed te laten verlopen.
 2. Eet voldoende eiwitten
  Eiwitten zorgen ervoor dat je je spieren behoudt tijdens het afvallen, maar ze zorgen ook dat je sneller verzadigd bent! Een goed dieet bestaat uit voldoende gezonde vetten, maar vooral ook voldoende eiwitten. Red je dat niet met gewone voeding? Dan hebben we naast onze wafels nog veel meer hartige en zoete eiwitproducten om je een boost te geven!
 3. Matig je koolhydraten
  Bij een eiwitrijk dieet, is het belangrijk dat je je koolhydraten matigt. Vooral suiker is een echte boosdoener, die zorgt dat je meer en meer wilt eten door een schommelende bloedsuikerspiegel.
  Sla de (witte) boterhammen en pasta dus even over, en vervang ze door eiwitbrood en alternatieven zoals courgette pasta of broccoli rijst.
 4. Drink voldoende (en geen wijn!)
  Neem minimaal 2 liter vocht per dag om je afvalstoffen af te voeren bij het afvallen. Koffie en wijn horen daar helaas niet bij, deze zorgen juist dat je vocht kunt vasthouden. Houd het dus een tijdje bij water of groene thee.
 5. Denk om je vitamines
  Zorg dat je lichaam fit en gezond is, met een sterke weerstand. Dit helpt bij het afvallen. Neem een goede multivitamine zodat je de hele dag voorzien bent van energie