Magnesium Once Daily, 500 mg, 60 tabletten

Magnesium Once Daily, 500 mg, 60 tabletten

Magnesium is misschien wel het meest onderschatte maar belangrijkste mineraal dat er is. Het heeft onder andere een positieve invloed op de werking van het zenuwstelsel en draagt bij aan de energiestofwisseling.

Magnesium Once Daily

Magnesium is een mineraal dat ons lichaam niet zelf kan aanmaken en dat we dus uit onze voeding moeten opnemen. 

Magnesium kan helpen om vermoeidheid te verminderen, ondersteunt de geestelijke balans en draagt daarnaast bij aan het concentratie- en leervermogen.

Innameadvies

Geschikt voor volwassenen. Dagelijks maximaal 1 tablet innemen tijdens de maaltijd. Bij voorkeur tijdens de avondmaaltijd.

Let op: Een voedingssuplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De Tabletten dienen bewaard te worden in de oorspronkelijke verpakking. Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen.

Waarschuwing: Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Allergie informatie: Let op: Indien u Magnesium Once Daily wenst te gebruiken in combinatie met medische behandelingen, dient u eerst medisch advies in te winnen alvorens met de behandeling te starten.

Ook interessant:

Inhoud

Inhoud: 60 tabletten
Gebruiksaanwijzing: Geschikt voor volwassenen. Dagelijks maximaal 1 tablet innemen tijdens de maaltijd. Let op: Een voedingssuplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. De capsules dienen bewaard te worden in de oorspronkelijke verpakking. Gesloten bewaren, in afwezigheid van vocht en zonlicht. Bewaren bij kamertemperatuur, buiten bereik van kinderen. Waarschuwing: Gebruik bij kinderen niet toegestaan. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen. Allergie informatie: Indien u Magnesium Citraat wenst te gebruiken in combinatie met medische behandelingen, dient u eerst medisch advies in te winnen alvorens met de behandeling te starten.

Beoordelingen (0)

  • Op voorraad
  • € 24,50
  • Al vanaf € 20,82 bij een aankoop van € 200,00
Bespaar al 5% bij een aankoop van € 70,00
Aankoop Je bespaart
€ 70,00 5%
€ 120,00 10%
€ 200,00 15%
Bereken uw verzendkosten op de betaalpagina

               

Verzendkosten € 3,95, vanaf € 49,- gratis.

Tot 15% korting op basis van je bestelwaarde.

Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Levering binnen 1-3 dagen
 
Altijd een eerlijk en betrouwbaar advies
 
Ruim 22.000 tevreden klanten

Tags: Magnesium Once Daily, 500 mg, 60 tabletten, WMAG, Mineralen


  Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden

  Ervaringsdeskundig team

  Altijd een eerlijk en betrouwbaar advies