Proefpakket voor Mini Bypass / SADI

Proefpakket voor Mini Bypass/ SADI

Probeer met dit proefpakket onze vitamines en mineralen uit en je weet direct of ze voor jou geschikt zijn.

Inhoud van dit proefpakket:

  • Onze Multi Complete 60 kauwvitamine met 60 mg ijzer per dag (bij 2 kauwtabletten)
  • verschillende smaken van onze Calcium Soft Chew
  • en onze Calcium PLUS 500 kauwtabletten
  • informatieflyer

LET OP: ons assortiment is enorm groot, waardoor je je leven lang smakelijk kunt afwisselen tussen verschillende smaken en soorten vitamines. We hebben helaas niet van alle producten proefjes, maar we hebben geprobeerd om een proefpakketje voor je samen te stellen, met de meest populaire producten na een MGBP/ Mini-Bypass/ SADI operatie. 

Mocht je vragen hebben over deze, of andere producten, stuur ons gerust een mail op info@wlsproducts.nl of bel ons op 0162-851088

Vind je deze vitamines en calcium producten lekker? Dan hebben we ook een VOORDEELPAKKET speciaal voor na je MGBP/ SADI, waarin voor 3 maanden alles zit, wat je nodig hebt!

Geen nare bijwerkingen en misselijkheid zoals bij sommige speciale capsules en kauwtabletten. Celebrate produceert de lekkerste vitamines en mineralen.

De producten van Celebrate worden bijzonder goed geaccepteerd door de maag en smaken erg goed! De kauwtabletten en soft chews zijn ideaal en de opname begint al in de mond.

Neem jij dagelijks je vitamines en supplementen?

De dagelijkse routineklus van het innemen van diverse vitamines en mineralen is voor veel mensen een nare verplichting. Maar met vitamines die smaken als vruchtensnoepjes is pillen slikken bijna een traktatie! Gezond blijven is belangrijk. Onze vitamines zijn een mooie aanvulling op gezonde voeding.

We bieden je goede producten, en geven voorlichting en advies. We werken samen met artsen om er zeker van te zijn dat onze voorlichting onderbouwd is.

Probeer met dit proefpakket onze vitamines en mineralen uit en weet direct of ze voor jou geschikt zijn na je maagverkleining

Veel (Mini) Gastric Bypass, GBP patiënten gebruiken deze lijn en behouden prachtige bloedwaarden!
Geen nare bijwerkingen en misselijkheid zoals bij sommige speciaal ontwikkelde capsules.
De producten van Celebrate worden bijzonder goed geaccepteerd door jouw nieuwe maag en smaken erg goed! Kauwtbaletten zijn ideaal en de opname begint al in de mond.
Vitamines zijn na je maagverkleining van levensbelang. Celebrate produceert de lekkerste en best beschikbare bariatrische vitamines en mineralen.

Goed, maar zeker ook smakelijk!

WLS vindt dat voedingssupplementen die je levenslang dagelijks in moet nemen behalve goed, ook smakelijk moeten zijn. Als je misselijk wordt of andere fysieke ongemakken ondervindt van de pillen en hierdoor een afkeer krijgt tegen het product, bestaat het risico dat je de supplementen niet meer inneemt, met alle kwalijke gevolgen van dien. Supplementen innemen wordt een stuk gemakkelijker als ze heerlijk smaken, zo neem je ze bijvoorbeeld veel trouwer in en ook de kans dat de supplementen ‘vergeten’ worden neemt drastisch af. Hierdoor blijf je gezonde bloedwaarden behouden, zonder tekorten! 

Maagverkleining: (MINI) GASTRIC BYPASS, SLEEVE, DUODENAL SWITCH, SADI

De meeste voorkomende maagverkleining die momenteel gedaan wordt is de (mini) Gastric Bypass operatie. Ook de Sleeve en Duodenal Switch komen voor, naast het afnemende aantal maagbandjes. Bij al deze operaties is het van belang om passende supplementen te nemen om aan voldoende voedingsstoffen te komen. Deze vitamines zijn levenslang belangrijk om het lichaam in goede conditie te houden. 

Levenslang noodzakelijk: Daarom een goede prijs/kwaliteit verhouding

Omdat supplementen levenslang noodzakelijk zijn na een maagverkleining, biedt WLS producten met een zeer scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Wij bieden onder andere de allerbeste producten aan van Celebrate. Dit is de marktleider voor bariatrisch supplementen in de Verenigde Staten. De kennis en ervaring op het gebied van operatieve ingrepen en voedingssupplementen in de VS, loopt een aantal jaren voor op Europa. WLS Products biedt deze speciale producten aan op de Europese markt, zodat zowel behandelaar (arts, diëtist) als patiënt er zeker van zijn dat in het volledige gamma van noodzakelijke supplementen kan worden voorzien. 

Beoordelingen (0)

  • Op voorraad
  • € 6,00
  • Al vanaf € 5,10 bij een aankoop van € 200,00
Bespaar al 5% bij een aankoop van € 70,00
Aankoop Je bespaart
€ 70,00 5%
€ 120,00 10%
€ 200,00 15%
Bereken uw verzendkosten op de betaalpagina

               

Verzendkosten € 3,95, vanaf € 49,- gratis.

Tot 15% korting op basis van je bestelwaarde.

Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden
Levering binnen 1-3 dagen
 
Altijd een eerlijk en betrouwbaar advies
 
Ruim 22.000 tevreden klanten

Tags: Proefpakket voor Mini Bypass/ SADI, CPPOMEGANL, Celebrate bariatrische vitamines


  Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden

  Ervaringsdeskundig team

  Altijd een eerlijk en betrouwbaar advies