Recht vergeten te worden

Gebruik deze optie als u al uw persoonlijke en overige gegevens wilt verwijderen uit onze winkel. Dit proces zal uw account verwijderen, dus u zult deze niet meer kunnen inzien of gebruiken.


Uw E-mailadres

Hoe werkt dit?

U zult een e-mail ontvangen met een link, wanneer u hier op klikt verwijderen we alle gegevens die we voor u bewaren uit de winkel. Als iets niet verwijderd kan worden, zal het geanonimiseerd worden. De link is 2 uur geldig.


  Vóór 20:00 uur besteld, vandaag verzonden

  Ervaringsdeskundig team

  Altijd een eerlijk en betrouwbaar advies